Velthuis Kliniek steunt het Huidfonds

Het Huidfonds zet zich vol passie in om de kwaliteit van leven voor mensen met een huidaandoening te verbeteren. Velthuis kliniek ondersteunt deze missie en is daarom sinds 2019 partner geworden van het Huidfonds. Luca Geleedts, huidtherapeut bij Velthuis kliniek: “Bewustwording en preventie zijn belangrijke speerpunten van het Huidfonds en daar sluit Velthuis kliniek goed bij aan. Bijvoorbeeld tijdens het spreekuur benadrukken we het belang van een goede zonbescherming. Veel mensen wéten wel wat het effect is van de zon en UV, maar in de praktijk blijkt het toch vaak moeilijk om je huid ook echt te beschermen.”

Luca vertelt ook: “Ik zie op mijn spreekuur ook dagelijks cliënten die grote of kleine problemen met hun huid hebben. Dit kan iemand behoorlijk onzeker maken, waardoor ze letterlijk minder lekker in hun vel zitten. Ook daar vinden we dus aansluiting met de missie van het Huidfonds.”

Ook partner worden?

Neem contact via onderstaande button op om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Dan komen we snel langs voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACTAANVRAAG

 

Over Velthuis Kliniek, partner van het Huidfonds:

velthuiskliniek.nl