Doe mee

Help jij het Huidfonds?

Word donateur

Ruim 1,2 miljoen mensen in Nederland hebben een chronische huidaandoening. Dagelijks hebben deze mensen last van hun huid. Soms voor even en soms hun hele leven lang. Vooral voor deze mensen wil het Huidfonds van belang zijn. Dit doen we door voorlichting te geven hoe huidaandoeningen te voorkomen, zorgverbetering en verhoging van de acceptatie van de huid die ‘anders’ is. Met jouw donatie help jij ons om onze passie voor de huid en mensen met een huidaandoening, uit te dragen. Als donateur krijg je 3 keer per jaar onze Huidpost per post verstuurd. Help het Huidfonds en word donateur.

Eenmalige gift

Je kunt onze doelen ondersteunen met een eenmalige gift. We zijn blij met iedere bijdrage en hopen uiteindelijk dat je ons blijvend wilt helpen door structureel donateur te worden. Zie ons rekeningnummer bij contact voor eenmalige donaties.

Periodieke schenking

Je kunt onze doelen ondersteunen met een periodieke schenking. Het bedrag dat je periodiek wilt schenken, leg je via een schriftelijke overeenkomst met het Huidfonds. Hoe meer je doneert, hoe meer belastingvoordeel je hebt. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Kijk hiervoor op de website van de belastingdienst.

Kom zelf in actie

Ken je iemand met een huidaandoening en wil je wat voor hem of haar doen? Of vind je het belangrijk dat er meer geld beschikbaar komt om mensen te laten zien hoe belangrijk onze huid is? Doe dan met ons mee en kom in actie.
Mogelijkheden om zelf in actie te komen zijn er genoeg. Perry Thijsen liep in 2014 bijvoorbeeld de 99e editie van de Nijmeegse wandelvierdaagse. Of Pieter en Joep Wijnand die begin 2016 ruim 7000 kilometer kriskras over het Scandinavische schiereiland reden om geld op te halen voor het Huidfonds. Maar misschien heb jij een ander idee? Wij denken graag met je mee. Neem daarvoor contact met ons op.

No Sun Run

Op zaterdagavond 22 september 2018 tijdens de Damloop by night, vragen wij weer aandacht voor de nadelige gevolgen van de zon bij kinderen. Doe ook mee aan dit hardloopevent van 8 km in het donker. Hoe lees je op onze speciale actiepagina over de No Sun Run.

Steun als bedrijf

Ook als bedrijf kun je ons helpen de huid op de kaart te zetten. Voor een vast bedrag ben je een jaar lang Partner van het Huidfonds. Ook Partner worden? Neem dan contact met ons op.

Naast het partnerschap, hebben we ook samenwerkingspartners. Het zijn organisaties met wie het Huidfonds samenwerkt om meer te kunnen doen aan het voorkomen van huidaandoeningen, betere zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die 'anders' is.

Lees hier verder over bedrijven met wie wij samenwerken.


Je kunt natuurlijk ook met collega’s in actie komen. Samen hardlopen voor het Huidfonds? Of een event organiseren? Laat ons je initiatief weten, dan denken wij mee over het opzetten van een dergelijke actie.

Nalaten

Wist je dat het Huidfonds opgenomen kan worden als goed doel in een testament? 100% van het nalatenschap gaat dan naar ons. Nalaten aan het Huidfonds kan op twee manieren. Je maakt het Huidfonds erfgenaam van jouw testament, of je schenkt het Huidfonds een legaat. In beide gevallen moet het vastgelegd worden bij een notaris. Neem voor meer informatie contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden verder bespreken.

Online shoppen en doneren tegelijk

Gratis doneren aan het Huidfonds door te shoppen bij jouw favoriete webshops. Via Goededoelshop.nl kun je shoppen bij ruim 300 bekende webshops zoals Bol.com, Zalando en Media Markt. Per aankoop gaat er een donatie naar het Huidfonds.  Je shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost.

Erkend Goed Doel

Huidfonds is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. 

Lees meer informatie op geefgerust.