Video | meld je aan voor erkende interventie Zonnetjesweek

Video | meld je aan voor erkende interventie Zonnetjesweek

We hebben goed nieuws: de Zonnetjesweek is nu een erkende interventie!

Bekijk de video van Jantine van ’t Klooster

Werk jij in de kinderopvang? Meld je dan nu aan voor de Zonnetjesweek 2020 in de week van 25 mei. Dan maak je gebruik van het insmeerliedje ‘In de zonneschijn’, insmeerspelletjes en posters. Binnenkort geven we op zonnetjesweek.nl een sneak preview van nieuwe campagnematerialen die we introduceren. Houd deze pagina én onze social mediakanalen in de gaten! Nieuwsgierig? Bekijk hier de video van Zonnetjesweek 2019.

AANMELDEN ZONNETJESWEEK 2020

Het doel van de Zonnetjesweek

De zon is heerlijk warm en fijn om van te genieten, maar er is ook een schaduwzijde aan de zon. Op jonge leeftijd onbeschermd in de zon, vergroot het risico om op latere leeftijd huidkanker te krijgen. Daarom heeft het Huidfonds het initiatief genomen voor de Zonnetjesweek bij kinderopvanglocaties. Het doel van de campagne is een huidkankervrije generatie.

Zonnetjesweek is nu een erkende interventie

Sinds eind 2019 is de Zonnetjesweek een door het RIVM erkende interventie. Wil je meer informatie over hoe de interventie is opgezet? Lees dan hier verder. Op deze pagina lees je ook over het onderzoek dat we doen om de Zonnetjesweek verder te verbeteren.