Video | Huidheld Elke beleeft droomdag met de OranjeLeeuwinnen

Video | Huidheld Elke beleeft droomdag met de OranjeLeeuwinnen

Elke is 11 jaar oud en heeft de zeldzame huidaandoening lineaire sclerodermie. De impact hiervan op haar leven is groot: de huidaandoening geeft veel pijn en Elke en haar familie zijn regelmatig in het ziekenhuis voor intensieve behandelingenZe is een Huidheld van het Huidfonds. Het Huidfonds liet haar droom in vervulling gaan.

Elke’s liefste droom is de OranjeLeeuwinnen ontmoeten

Elke is een sportieve meid en is dol op voetbal. Door haar huidaandoening is Elke beperkt in haar bewegingen en kan ze zelf niet voetballen. Iedere keer wanneer de OranjeLeeuwinnen spelen zit Elke aan de buis gekluisterd. Dat zijn haar grote idolen. Haar liefste droom is dan ook om de OranjeLeeuwinnen te ontmoeten. Bekijk de video waarin Elke haar droomdag beleeft samen met de OranjeLeeuwinnen.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Neutral, partner van het Huidfonds. Met speciale dank aan de OranjeLeeuwinnen, de KNVB en Elodie Mendels, kinderdermatoloog bij het Erasmus MC-Sophia. Video door mamaNL

Huidhelden

Elke is een van onze ‘Huidhelden’, dit zijn mensen die vertellen hoe het is om te leven met een huid die ‘anders’ is. Het Huidfonds zet zich in voor mensen met een huidaandoening, voor een goede zorg maar ook voor de acceptatie van de huid die anders is.

Wil je ook bijdragen aan de Huidhelden dromen? Doe dan een donatie via de donatiebutton.