Video | Huidfonds laat droom Romy en Jens in vervulling gaan

Video | Huidfonds laat droom Romy en Jens in vervulling gaan

Lekker met het hele gezin een dagje uit lijkt heel gemakkelijk. Maar als je eczeem hebt en vaak naar het ziekenhuis moet is dit een stuk moeilijker. De impact die deze huidaandoening heeft op het gezin van Romy en Jens is groot.

Jens (2) en zijn zus Romy (3) hebben beiden eczeem. Het eczeem van Romy is zo ernstig dat zij zichzelf regelmatig openkrabt. Jens heeft naast zijn eczeem zwakke longen en moet hiervoor vaak naar het ziekenhuis. Hierdoor blijft er weinig tijd over voor leuke dingen met het gezin. Om Jens en Romy en het hele gezin in het zonnetje te zetten hebben we vandaag een grote verrassing voor ze! Want een huidaandoening mag je leven en leuke dingen doen niet in de weg staan!

Video

Vind jij ook dat kinderen met een huidaandoening meer aandacht verdienen? Deel dan deze video en steun Huidhelden Romy en Jens. Dat voelt goed!

In samenwerking met Neutral en mamaNL 

Huidhelden

Jens en Romy zijn ‘Huidhelden’, dit zijn mensen die vertellen hoe het is om te leven met een huid die ‘anders’ is. Het Huidfonds zet zich in voor mensen met een huidaandoening, voor een goede zorg maar ook voor de acceptatie van de huid die anders is.

Lees meer verhalen van Huidhelden met eczeem: 

“Ik heb dankzij eczeem een grote veerkracht ontwikkeld”

“Mijn huid helpt mij mijn grenzen bewaken”