Video | Huidfonds laat droom Huidheld Mats in vervulling gaan

Video | Huidfonds laat droom Huidheld Mats in vervulling gaan

Mats is 5 jaar oud en heeft de huidaandoening ichthyosis. Hij is een ‘Huidheld’ van het Huidfonds. Het Huidfonds liet zijn droom in vervulling gaan. Mats is helemaal weg van tractors en zijn liefste droom is rijden op een Fendt 1050 tractor.

Mats is het middelpunt

Mats werd ’s ochtends vroeg verrast door zijn familie, buren, dermatoloog, vriendjes en pers die hem stonden op te wachten op de boerderij waar hij samen met zijn ouders Marcel en Marloes en zijn zus Noa woont. Deze dag is Mats het absolute middelpunt en maakt hij samen met zijn familie een uitstapje naar Fendt Nederland waar hij in een Fendt 1050 mocht rijden.

Een mooie dag

Mats’ moeder Marloes, vertelt dat hij moeite heeft met zijn huidaandoening, hij heeft dagelijks veel jeuk en moet meerdere keren per dag worden ingesmeerd. Marloes: “Het zorgt ervoor dat Mats soms ’s avonds wel verdrietig is, als hij naar bed gaat.” Marloes is blij dat het Huidfonds Mats als Huidheld heeft uitgekozen en geniet samen met Mats zichtbaar van de mooie dag.

Bekijk de video van Mats’ droomdag

 

Huidfonds in samenwerking met Neutral en met dank aan mamaNL en Mechan Groep

Huidhelden

Mats is een van onze ‘Huidhelden’, dit zijn mensen die vertellen hoe het is om te leven met een huid die ‘anders’ is. Het Huidfonds zet zich in voor mensen met een huidaandoening, voor een goede zorg maar ook voor de acceptatie van de huid die anders is.

Bekijk meer video’s van Huidhelden met ichthyosis: 

‘’Mama, ik wil ook net zo’n huid als jij’’

Video | Huidfonds laat droom Huidheld Davino in vervulling gaan

Maak het verschil

Vind jij het ook zo belangrijk dat het Huidfonds zich met Huidhelden zoals Mats inzet om de acceptatie van de huid die ‘anders’ is te vergroten? Maak dan het verschil en doe een donatie via www.huidfonds.nl/doneren