No Sun Run 2019 voor huidkanker awareness | doe je mee?

No Sun Run 2019 voor huidkanker awareness | doe je mee?

We gaan weer van start! Op zaterdagavond 21 september 2019 organiseren we voor de 3de keer de No Sun Run en zetten we alles op alles voor meer huidkanker awareness. De No Sun Run vindt plaats tijdens de Damloop by Night. Dus haal je hardloopschoenen uit de kast en loop mee voor huidkanker awareness en het voorkomen van huidkanker. Meld je nu aan via onderstaande button:

AANMELDEN NO SUN RUN

En vergeet niet je aan te melden voor het Facebook event!

Doe mee als team

Wil je meedoen als team, dus bijvoorbeeld met je werk, met je sportclub of vriendenclub? Meld je dan samen aan. Met 10 mensen kun je meedoen, stuur een mail naar secretariaat@huidfonds.nl voor meer informatie.

Huidkanker in Nederland

Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 1 op de 6 mensen krijgt hiermee te maken. Huidkanker wordt meestal veroorzaakt door teveel UV-straling van zonlicht. Wanneer iemand in zijn leven vaker verbrandt, neemt de kans op huidkanker toe. Het is dus belangrijk om niet te verbranden! Met de juiste voorlichting en maatregelen is huidkanker (deels) te voorkomen.

Maak het verschil tegen huidkanker

Steun de renners en het Huidfonds door te doneren op de No Sun Run-pagina op: whydonate.nl

Terugblik 2018

Tijdens de 2e editie van de No Sun Run – Damloop by night – hebben wij samen aandacht gevraagd voor de nadelige gevolgen van blootstelling aan zonlicht bij kinderen. Met meer dan 100 enthousiaste deelnemers hebben we een totaalbedrag van € 18.714,- opgehaald.

Kijk de compilatie terug van de No Sun Run 2018:

Over Damloop by night

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by night in Zaandam, samen met 15.000 andere lopers. Het parcours van 8 km gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning. Lees meer over de Damloop by night

Lees meer over de No Sun Run:

No Sun Run

Lees meer over huidkanker:

Huidkanker