Huidzorgdromen | Dit is jullie verhaal

Huidzorgdromen | Dit is jullie verhaal

Tijdens festival ‘Happy met je Huid’ in september was het Huidfonds aanwezig ter ondersteuning van de doelstelling – betere zorg voor mensen met een huidaandoening -. Om de wensen op het gebied van huidzorg te inventariseren konden bezoekers hun wens of droom achterlaten in de Huidzorg dromenboom. Hier werd door veel van de bezoekers gehoor aan gegeven.

Ruim een derde van de bezoekers wenste meer aandacht voor de mens als geheel, zowel in behandeling bij de arts als in de zichtbaarheid van de aandoening in het dagelijks leven. De wens voor betere zorg volgde met ruim een kwart van het totaal aantal wensen. Genoemd werd hier bijvoorbeeld “Meer samenwerking” en “Vergoeding van mijn basiszalven”. Andere wensen betroffen meer acceptatie voor de huid die ‘anders’ is en meer onderzoek.

Op 19 november 2018 start de campagne #Huidzorgdromen van het Huidfonds om alle verzamelde wensen en dromen bekend te maken en zo meer awareness te creëren hiervoor.

Volg het Huidfonds op Facebook en lees iedere maandag een droom of wens van iemand met een huidaandoening. #ditisjullieverhaal #huidzorgdromen

Bron foto’s: www.huidnederland.com

1 thought on “Huidzorgdromen | Dit is jullie verhaal

Reacties zijn gesloten.