Huidpost

Huidpost op de mat

In onze papieren Huidpost lees je al het laatste nieuws over het Huidfonds en wat we doen voor mensen met een huidaandoening. Vragen over de huid worden beantwoord door een huidpanel bestaande uit huidexperts. De Huidpost wordt verzonden aan onze ambassadeurs en ligt een aantal keer per jaar op de mat. Zo krijgen onze ambassadeurs inzicht in hoe hun donatie besteed wordt en hoe we ons inzetten voor het belang van een gezonde huid.

We komen natuurlijk niet alleen zelf aan het woord. Ook voor jouw verhaal is er ruimte. Ben je donateur, heb jij (of iemand in je omgeving) een huidaandoening of ben je huidprofessional en wil je je verhaal delen met heel Nederland? Laat ons dit dan weten.

Digitale nieuwsbrief

Ben je geen donateur, maar wel benieuwd naar wat we doen om huidaandoeningen te voorkomen, voor betere zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die ‘anders’ is, dan is er de digitale Huidpost. Zo blijf je ook op de hoogte. Voor deze nieuwsbrief kun je je onderaan deze pagina al inschrijven.

Archief Huidpost

2019 / september

2019 / maart

2018 / oktober

2018 / januari

2017 / oktober

2017 / mei

2017 / januari