Huidfonds dankbaar voor donatie bezoekers beurs

Huidfonds dankbaar voor donatie bezoekers beurs

Afgelopen maandag reikte de organisator van de Beauty Trade special, een beurs voor beautyprofessionals, een cheque van drieduizend euro uit aan het Huidfonds.  Een deel van de kaartopbrengst van de beurs werd namelijk beschikbaar gesteld voor het goede doel. “We zijn de organisatie en bezoekers van de beurs erg dankbaar. Met deze bijdrage kunnen wij meer betekenen voor mensen met een huidaandoening”, aldus Jantine van ’t Klooster, directeur van het Huidfonds.

Het Huidfonds kan het geld goed gebruiken. Jantine: “We zetten het geld in ter voorkoming van huidaandoeningen, verbetering van zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die ‘anders’ is.”

Fantastisch werk

De organisatie koos twee goede doelen om te laten meeprofiteren van de kaartopbrengst. Niet alleen het Huidfonds ontving een bijdrage. Ook de stichting Look Good…Feel Better ontving een donatie van drieduizend euro. Greet Hoedeman, voorzitter van Beauty Trade Professionals, organisator van de beurs: “Beide organisaties doen fantastisch werk. Van ieder entreekaartje in Den Bosch hebben we een bedrag opzij gelegd. Zo delen we onze successen als branche en dragen we bij aan het goede werk van het Huidfonds en van Look Good…Feel Better.”