Steun het Huidfonds

Steun het Huidfonds

 

In Nederland lijden meer dan één miljoen mensen aan een huidaandoening. Dat aantal zal toenemen door leefstijl en veroudering. Een goed voorbeeld hiervan is huidkanker. Het aantal patiënten groeit gestaag en blijft doorgroeien. Het Huidfonds bestrijdt huidaandoeningen met wetenschappelijk onderzoek, betere zorg en voorlichting. Hiervoor is veel geld nodig. Ook van u!

Wat kunt u doen?

Er zijn verschillende manieren om het Huidfonds te steunen. We zetten ze kort voor u op een rij.

Met een eenmalige gift draagt u al bij

Uw hulp en steun zijn hard nodig. Bijvoorbeeld voor onze strijd tegen huidkanker. U helpt het Huidfonds al met een eenmalige gift van € 10,-! Uw gift komt dan direct bij ons terecht.

Als donateur draagt u een héél jaar bij aan onze strijd.

Wist u dat donateurs voor het Huidfonds méér betekenen dan geld alleen? Met veel donateurs achter zich kan het Huidfonds invloed uitoefenen op politiek, overheid en zorgverzekeraars. Met € 2,50 per maand of met een bedrag van € 25,- draagt u een héél jaar bij aan onze strijd tegen huidziekten. U krijgt dan bovendien het magazine HUID&haar gratis.

Bij een schenking betaalt de fiscus mee

Heeft u al eens over schenken nagedacht? Het Huidfonds is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kunt u vrij van inkomstenbelasting schenken. Dit kan ook al bij kleine bedragen. Tussenkomst van een notaris is niet nodig! Het Huidfonds heeft op de website een formulier om dit eenvoudig te regelen. Wij helpen u graag!

Schenken doet u niet alleen bij leven!

Niet alleen bij leven kunt u veel betekenen voor de bestrijding van huidaandoeningen. U kunt het Huidfonds ook in uw testament opnemen. En doordat het Huidfonds geen successie- of schenkingsrecht hoeft te betalen, helpt de fiscus ook hierbij. Uw eigen notaris of de notaris van het Huidfonds kan u vrijblijvend informeren!

Meer weten?

U kunt ook contact opnemen via het mailadres: secretariaat@huidfonds.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur: 030 - 282 39 95.

Steun het Huidfonds