Gezonde huid tips

Het doel van het Huidfonds is het verbeteren van de behandeling, de zorg en de levenskwaliteit van mensen met huidziekten. Dit doen wij onder andere door het geven van voorlichting en informatieverstrekking over huidziekten. Hieronder valt ook het geven van voorlichting over het houden van een gezonde huid en tips over de keuze van bijvoorbeeld de juiste huidverzorgingsproducten.

Zo heeft het Huidfonds bijvoorbeeld Stichting Keurmerk Huidfonds opgericht. Het SKH richt zich op producten die voorgedragen zijn door de producent en beoordeelt deze op de samenstelling en de aanwezigheid van potentiële allergene ingrediënten in relatie tot de gezonde huid. Daarnaast geeft het SKH tips over goedgekeurde producten.

Een gezonde huid is voor iedereen belangrijk. Steun dus het Huidfonds en ons streven naar een gezonde huid. Mede door uw steun kunnen wij zowel u als mensen met een huidziekte voorzien van nuttige tips en adviezen. Word donateur of steun ons met een eenmalige donatie. Uw steun is van harte welkom.

Word donateur