Huidproblemen? Huidproblemen? Het kost me iedere dag veel tijd om ze te camoufleren.
Huidproblemen? Huidproblemen? Durf jij niet overal je gezicht te laten zien? Of niet met korte mouwen te lopen? En douche jij na de wedstrijd altijd thuis?
Huidproblemen? Huidproblemen? Ze zeggen dat ik me niet zo druk moet maken, het is toch maar de buitenkant?
Huidproblemen? Huidproblemen? Een dubbele handicap. Je voelt niet alleen de jeuk en de pijn, maar het is ook zo zichtbaar.
Huidproblemen? Huidproblemen? Wie durft erover te praten en met wie kan je erover praten?
Huidproblemen? Huidproblemen? Ik praat er liever niet over, mensen begrijpen het toch niet.
Huidproblemen? Huidproblemen? Heb jij er ook zo'n last van?
Huidproblemen? Huidproblemen? Ik word er moedeloos van.

Gezonde huid tips

Het doel van het Huidfonds is het verbeteren van de behandeling, de zorg en de levenskwaliteit van mensen met huidziekten. Dit doen wij onder andere door het geven van voorlichting en informatieverstrekking over huidziekten. Hieronder valt ook het geven van voorlichting over het houden van een gezonde huid en tips over de keuze van bijvoorbeeld de juiste huidverzorgingsproducten.

Zo heeft het Huidfonds bijvoorbeeld Stichting Keurmerk Huidfonds opgericht. Het SKH richt zich op producten die voorgedragen zijn door de producent en beoordeelt deze op de samenstelling en de aanwezigheid van potentiële allergene ingrediënten in relatie tot de gezonde huid. Daarnaast geeft het SKH tips over goedgekeurde producten.

Een gezonde huid is voor iedereen belangrijk. Steun dus het Huidfonds en ons streven naar een gezonde huid. Mede door uw steun kunnen wij zowel u als mensen met een huidziekte voorzien van nuttige tips en adviezen. Word donateur of steun ons met een eenmalige donatie. Uw steun is van harte welkom.